M&H Reality
Frýdlant nad Ostravicí
Hlavní 274
Tel.: 604 238 931
M&H Reality najde i prodá Vaši nemovitost
Nejlepší volba při prodeji Vaši nemovitosti
Vyhledávání nemovitostí
z naší nabídky
TIP REGIONU
Prodej pozemku, Frýdlant nad Ostravicí,
rozloha: 1088m2, cena: 650.000,-Kč, ... [ Více ]
M&H Reality doporučuje:
Penzion s restaurací, Starý Jičín,
cena: info v RK, ... [ Více info ]
Prodej pozemku, Lučina,
rozloha: 1500m2, cena: 599,-Kč/m2, ... [ Více info ]
Prodej RD 10+2, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 4.700.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej RD 9+2, Malenovice,
cena: 12.499.000,-Kč, ... [ Více info ]
Poptávky konkrétních našich zájemcu o nemovitosti ke koupě:
(klikněte na níže uvedenou nemovitost)
Novinky v nabídce nemovitostí
Pronájem bytu 1+1, Frýdek - Místek,
cena: 8.900,-Kč/měs., ... [ Více info ]
Prodej chaty 2+KK, Frýdek - Místek,
cena: 647.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej bytu 1+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 1.250.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej pozemku, Frýdlant nad Ostravicí,
rozloha: 1999m2, cena: 2.483.500,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej RD 2+1, Staré Hamry,
cena v RK, ... [ Více info ]
Prodej RD 7+2, Čeladná,
cena: 12.900.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej RD 4+KK, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 4.990.000,-Kč, ... [ Více info ]
Pronájem bytu 2+K, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 7.200,-Kč/měs., ... [ Více info ]
Prodej RD 4+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 2.490.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej pozemku, Frýdlant nad Ostravicí,
rozloha: 8343m2, cena: 850.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej RD 6+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 3.499.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej pozemku, Lučina,
rozloha: 1500m2, cena: 599,-Kč/m2, ... [ Více info ]
Výstavba nových rodinných domů
Doporučujeme výrobu a výstavbu montovaných i zděných domu.
Více in formací na: Tel.: 604 238 931
PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Informace o klientech jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Realitní kancelář M &H Reality veškeré osobní údaje získané od klientů použije výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.
Bez výslovného souhlasu klientů nakládá realitné kancelář M&H Reality s osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.
Na základě požadavků Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, souvisejícími normami, a v souladu s příslušnými principy zpracování osobních údajů sdělujeme následující:
Kdo je správcem osobních údajů:
M&H Reality
Iveta Mužíková
Rostislav Mužík
IČ 732 72 361
IČ 106 03 182
se sídlem Frýdlant nad Ostravicí, ul. Hlavní 274
provozovna Frýdlant nad Ostravicí,
www.mh-reality.cz
ul. Hlavní 274
(jako společní správci za M&H Reality - dále jen „Správce“)
V jakém rozsahu osobní údaje zpracováváme:
Osobní údaje zpracováváme vždy v rozsahu nezbytném pro plnění konkrétního účelu zpracování. Přitom postupuje výhradně v souladu s platnými právními předpisy a v souladu s povinnostmi Správce.
Rozsah zpracování osobních údajů zohledňuje zpracování v rámci zprostředkovatelské smlouvy, rezervační smlouvy, kupní smlouvy, smlouvy o úschově finančních prostředků a listin, návrhu na vklad do KN, případně jiných listin vyžádaných pro doplnění na základě požadavků Katastrálních úřadů, smlouvy o převodu družstevního podílu, vypracování plných mocí, nájemních a podnájemních smluv, ev. smluv o smlouvě budoucí.
Využívanými osobními údaji jsou přitom zejména jméno, příjmení, datum narození, rodné číslo, bydliště, kontaktní údaje (e-mail, telefon), číslo účtu bankovního ústavu.
Pro jaké účely osobní údaje zpracováváme:
Osobní údaje zpracováváme vždy pro jasný a srozumitelný účel. O jednotlivých účelech máme přehled.
Mezi účely zpracování patří zejména:
  • zpracování osobních údajů z důvodů plnění právních povinností (plnění zákonných povinností),
  • zpracování osobních údajů pro účel uzavření či plnění smluv (údaje klientů, dodavatelů atd.),
  • důvody oprávněných zájmů správce (např. reference na webových stránkách),
  • účely konkrétně uvedené v souhlasu se zpracováním osobních údajů.
  • Jaké jsou právní základy zpracování osobních údajů (všeobecně):
    Správce zpracovává osobní údaje v souladu s příslušnými právními normami, a to na základě následujících právních titulů:
  • subjekt údajů udělil souhlas se zpracováním svých osobních údajů,
  • zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je subjekt údajů, nebo pro provedení
         opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů,
  • zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti,
  • zpracování je nezbytné pro ochranu životně důležitých zájmů subjektu údajů nebo jiné fyzické osoby,
  • zpracování je nezbytné pro účely oprávněných zájmů příslušného správce či třetí strany, kromě případů,
         kdy před těmito zájmy mají přednost zájmy nebo základní práva a svobody subjektu údajů vyžadující ochranu
         osobních údajů, zejména pokud je subjektem údajů dítě.
  • Zpracování zvláštní kategorie osobních údajů je možno realizovat výhradně na základě těchto právních titulů (resp. výjimek pro zpracování):
  • subjekt údajů udělil výslovný souhlas se zpracováním těchto osobních údajů pro jeden nebo více stanovených účelů, s výjimkou případů, kdy právo EU nebo členského státu EU stanoví, že zákaz uvedený v odstavci 1 nemůže být subjektem údajů zrušen,
  • zpracování je nezbytné pro účely plnění povinností a výkon zvláštních práv správce nebo subjektu údajů v oblasti pracovního práva a práva v oblasti sociálního zabezpečení a sociální ochrany, pokud je povoleno právem EU nebo členského státu EU nebo kolektivní dohodou podle práva členského státu EU, v němž se stanoví vhodné záruky týkající se základních práv a zájmů subjektu údajů,
  • zpracování je nutné pro ochranu životně důležitých zájmů subjektu údajů nebo jiné fyzické osoby v případě, že subjekt údajů není fyzicky nebo právně způsobilý udělit souhlas,
  • zpracování provádí v rámci svých oprávněných činností a s vhodnými zárukami nadace, sdružení nebo jiný neziskový subjekt, který sleduje politické, filozofické, náboženské nebo odborové cíle, a za podmínky, že se zpracování vztahuje pouze na současné nebo bývalé členy tohoto subjektu nebo na osoby, které s ním udržují pravidelné styky související s jeho cíli, a že tyto osobní údaje nejsou bez souhlasu subjektu údajů zpřístupňovány mimo tento subjekt,
  • zpracování se týká osobních údajů zjevně zveřejněných subjektem údajů,
  • zpracování je nezbytné pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků nebo pokud soudy jednají v rámci svých soudních pravomocí,
  • zpracování je nezbytné pro účely preventivního nebo pracovního lékařství, pro posouzení pracovní schopnosti zaměstnance, lékařské diagnostiky, poskytování zdravotní nebo sociální péče či léčby nebo řízení systémů a služeb zdravotní nebo sociální péče na základě práva EU nebo členského státu EU nebo podle smlouvy se zdravotnickým pracovníkem a při splnění příslušných podmínek a záruk,
  • zpracování je nezbytné pro účely archivace ve veřejném zájmu, pro účely vědeckého či historického výzkumu nebo pro statistické účely v souladu s čl. 89 odst. 1 na základě práva EU nebo členského státu EU, které je přiměřené sledovanému cíli, dodržuje podstatu práva na ochranu údajů a poskytuje vhodné a konkrétní záruky pro ochranu základních práv a zájmů subjektu údajů.
  • Správce nezpracovává žádné ze zvláštní kategorie osobních údajů.
    Jak osobní údaje získáváme:
    Správce získává osobní údaje ke zpracování těmito způsoby:
  • přímo od subjektů údajů,
  • z veřejně dostupných rejstříků, evidencí či seznamů,
  • od smluvních partnerů.
  • Jaké kategorie subjektů rozlišujeme:
  • klienti,
  • jiné osoby ve smluvním vztahu ke správci,
  • dodavatelé služeb.
  • Jaké kategorie osobních údajů rozlišujeme:
  • adresné a identifikační údaje sloužící k jednoznačné a nezaměnitelné identifikaci subjektu údajů a komunikaci s ním,
  • popisné údaje,
  • zvláštní kategorie osobních údajů – není zpracováváno.
  • Kdo jsou příjemci osobních údajů:
    Příjemcem se rozumí fyzické nebo právnické osoby, orgány veřejné moci, agentura nebo jakýkoli jiný subjekt, kterému jsou údaje sdělovány.
    Správce vede informace o příjemcích osobních údajů, přičemž vždy respektuje účel zpracování i veškeré právní povinnosti a odpovědnosti. Mezi příjemce v rámci plnění konkrétních smluv patří zejména peněžní finanční ústavy klientů (při financování úhrady kupní nebo smluvní ceny) a dále advokátní kanceláře, notářské kanceláře, bytová družstva, ad. Tyto procesy jsou realizovány vždy s vědomím klientů (ev. na základě jejich konkrétních požadavků).
    Jak osobní údaje zpracováváme:
    Osobní údaje zpracováváme v rámci své provozovny, a to osobně (bez prostřednictví zaměstnanců). Zpracování probíhá v listinné i elektronické podobě, a to automatizovaným i manuálním způsobem.
    Při zpracování osobních údajů správce vždy dbá na dodržování zákonných požadavků, jakož i obecných principů ochrany osobních údajů.
    Jak osobní údaje chráníme:
    Organizačně a technicky zajišťujeme ochranu osobních údajů, a to tak, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k osobním údajům, k jejich změně, zničení, ztrátě, neoprávněným přenosům či k neoprávněnému zpracování nebo zneužití.
    Jak dlouho osobní údaje zpracováváme:
    Osobní údaje zpracováváme vždy pouze po dobu nezbytně nutnou k naplnění účelu zpracování a v souladu s veškerými povinnosti dle zákonných norem. Nikdy si osobní údaje neponecháváme bezdůvodně. Nejzazší lhůta pro zpracování činí 10 let.
    Jaká práva mají subjekty údajů:
    Práva subjektu údajů jsou pro nás důležitá, věnujeme se zejména následujícím právům.
    Subjekt údajů má právo být informován o zpracování jeho osobních údajů, a to na základě žádosti v souladu s příslušnými zákonnými ustanoveními, zejména pak ve vztahu k následujícím informacím:
  • účel zpracování,
  • kategorie dotčených osobních údajů,
  • příjemce nebo kategorie příjemců,
  • doba zpracování ev. uložení osobních údajů,
  • dostupné informace o zdroji osobních údajů,
  • skutečnost, zda dochází k automatizovanému rozhodování, včetně profilování.
  • Dále má subjekt následující práva:
  • právo na přístup k osobním údajům,
  • právo na opravu, resp. doplnění osobních údajů,
  • právo na výmaz osobních údajů,
  • právo na omezení zpracování,
  • právo na přenositelnost údajů,
  • právo vznést námitku,
  • právo nebýt předmětem automatizovaného individuálního rozhodování, včetně profilování.
  • Pokud se subjekt domnívá, že správce provádí zpracování osobních údajů v rozporu s jeho právy či zákonem, může dále:
  • požádat správce o vysvětlení,
  • požadovat odstranění protiprávního stavu,
  • obrátit se na příslušný dozorový úřad, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).
  • Co my a marketing:
  • V rámci zpracování vašich osobních údajů nevyužíváme tyto údaje k realizaci marketingu, za tímto účelem také osobní údaje nikomu nepředáváme.
  • Poučení na závěr:
    Veškeré informace, sdělení a úkony dle GDPR se poskytují a činí bezplatně. Pouze v případě, kdy jsou žádosti podané subjektem údajů zjevně nedůvodné nebo nepřiměřené, zejména protože se opakují, může správce buď uložit přiměřený poplatek, nebo odmítnout žádosti vyhovět.
    S dotazy či žádostmi na uplatnění práv subjektu údajů je možno se obrátit písemně na adresu provozovny, osobně nebo elektronicky na e-mail.
    e-mail: mh@mh-reality.cz, tel. kontakty: 604 238 931, 603 237 391


    Celkem: 1003469
    Dnes: 143