M&H Reality
Frýdlant nad Ostravicí
Hlavní 274
Tel.: 604 238 931
M&H Reality najde i prodá Vaši nemovitost
Vyhledávání nemovitostí
z naší nabídky
TIP REGIONU
Prodej pozemku, Frýdlant nad Ostravicí,
rozloha: 1088m2, cena: 650.000,-Kč, ... [ Více ]
M&H Reality doporučuje:
Penzion s restaurací, Starý Jičín,
cena: info v RK, ... [ Více info ]
Prodej bytu 3+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 1.990.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej RD 6+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 3.499.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej RD 10+2, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 4.700.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej RD 9+2, Malenovice,
cena: 12.499.000,-Kč, ... [ Více info ]
Poptávky konkrétních našich zájemcu o nemovitosti ke koupě:
(klikněte na níže uvedenou nemovitost)
Novinky v nabídce nemovitostí
Pronájem nemovitosti, Ostravice,
cena: 160,-Kč/m2., ... [ Více info ]
Prodej RD 4+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 2.999.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej pozemku, Frýdlant nad Ostravicí,
rozloha: 8343m2, cena: 1.470.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej bytu 3+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 1.990.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej RD 6+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 3.499.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej pozemku, Lučina,
rozloha: 39557m2, cena: 10.545.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej pozemku, Lučina,
rozloha: 1500m2, cena: 599,-Kč/m2, ... [ Více info ]
Prodej bytu 3+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 1.560.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej bytu 3+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 1.560.000,-Kč, ... [ Více info ]
Pronájem bytu 2+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 7.500,-Kč/měs., ... [ Více info ]
Prodej pozemku, Frýdlant nad Ostravicí,
rozloha: 1622m2, cena: 1.246,-Kč/m2, ... [ Více info ]
Prodej pozemku, Frýdlant nad Ostravicí,
rozloha: 1500m2, cena: 1.250,-Kč/m2, ... [ Více info ]
Prodej pozemku, Frýdlant nad Ostravicí,
rozloha: 915m2, cena: 1.560.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej bytu 3+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 1.850.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej RD 3+1, Ostravice,
cena: 2.627.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej bytu 2+1, Havířov,
cena: 850.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej pozemku, Pstruží, rozloha: 1265m2,
cena: 1.150.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej pozemku, Frýdlant nad Ostravicí,
rozloha: 1088m2, cena: 650.000,-Kč, ... [ Více info ]
Prodej bytu 1+1, Frýdlant nad Ostravicí,
cena: 1.049.000,-Kč, ... [ Více info ]
Výstavba nových rodinných domů
Doporučujeme výrobu a výstavbu montovaných i zděných domu.
Více in formací na: Tel.: 604 238 931
Ochrana osobních údajů

Informace o klientech jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Realitní kancelář M &H Reality veškeré osobní údaje získané od klientů použije výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.
Bez výslovného souhlasu klientů nakládá realitné kancelář M&H Reality s osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.
Celkem: 910778
Dnes: 32
Webové stránky vytvořila WESTRA